Asigurăm 24/24, cel mai mic timp de intervenție,
oriunde în Județul Alba


De ce tractariautoalbaiulia.ro?

De-a lungul timpului am dovedit că serviciile de tractări auto prestate de echipa noastră dau dovadă de profesionalism, dedicare și implicare. Cu un program 24/24, dispunem de utilaje pentru orice tip de problemă. Fie că mașina ta are garda la sol joasă sau întâmpină orice fel de problemă tehnică, echipa tractariautoalbaiulia.ro este pregătită să-ți sară în ajutor oferindu-ți servicii calitative de tractări auto în județul Alba, la cele mai reduse prețuri de pe piața autohtonă.


Ce ne diferentiaza de concurenta?

In primul rând afacerea noastră rulează pe bază de seriozitate, corectitudine și respect. Pentru noi, clientul fiind mai presus de toate. De aceea cu un program de tractări auto 24/24, indiferent de zi sau vreme, noi iți suntem alături cu tarife minime și cu cel mai mic timp de intervenție.


Unde ne aflam?

Acum în județul Alba, locațiile multiple din care putem sări în ajutor, cum ar fi: Alba Iulia, Sebeș, Teiuș, Aiud, Turda, Zlatna, Abrud, dar și autostrada A10 sau autostrada A1.

De asemenea, oferim acoperire și în următoare localități:

Arieșeni, Albac, Comuna Rimetea, Luduș, Miercurea Sibiului, Tău Bistra, Orăștie, Vințu de Jos, Geoagiu-Băi, Abrud, Abrud-Sat, Aiud, Aiudul de Sus, Alba Iulia, Baia de Arieș, Bărăbanț, Blaj, Bocșitura, Boncești, Borlești, Botești (Câmpeni), Bucuru, Călene, Câmpeni, Certege, Coasta Vâscului, Cugir, Dănduț, Dealu Bistrii, Dealu Capsei, Deleni-Obârșie, Dric, Fața Abrudului, Fețeni, Flitești, Florești (Câmpeni), Furduiești (Câmpeni), Gâmbaș, Goașele, Gura Cornei, Izvoarele (Blaj), Lancrăm, Măgina, Micești, Mihoești, Motorăști, Mugești, Oarda, Ocna Mureș, Păgida, Pâclișa, Peste Valea Bistrii, Petrești, Petrisat, Poduri, Sebeș, Soharu, Sorlița, Teiuș, Tiur, Tomușești, Uioara de Jos, Uioara de Sus, Valea Bistrii, Valea Caselor, Vârși, Veza, Vinerea, Zlatna.


Pana unde va putem asigura transportul?

Limita depinde de tine. Suntem aici să ajutăm și să ducem treaba la bun sfârșit. Oferim servicii de tractare nu doar în interiorul orașului nostru, ci și în afară. Oriunde.


Cu noi, economisesti!

Avem cele mai bune tarife din oraș, începând de la 90 de RON. Ele pot fi oricând negociate în funcție de kilometrii care trebuiesc parcurși. Pe de altă parte, nu neglijam nici calitatea serviciilor oferite. Aplelează la noi și convinge-te singur!

Ai nevoie de serviciile noastre?


Suntem alături de tine, mereu.
Din acest motiv, vă răspundem la telefon 24/24, în orice zi din an.

Sună acum!

0738 535 000